Vape Mods i Sverige

Voopoo Argus xt

Voopoo Argus xt
Jag har testat nya Voopoo Argus xt-vapemoden från Vawoo. Jag hade hört talas om denna mod från flera olika vänner som var väldigt nöjda med modellen. Efter att ha testat den själv har jag kunnat se att de berättat sant; Voopoo Argus xt är en verkligt bra mod.

Voopoo Argus xt är en mod med många funktioner och justerbara inställningar. Den största fördelen är att den levererar lite extra kraf så att användaren får en bättre och mer intensiv rökning. Denna mod ger väldigt god kraft och kan ställa in wattnivåer på mellan 5-80W, vilket gör att man kan få den rökning som man vill ha.

Eftersom denna mod är justerbar kan man ställa in det så att den levererar väldigt precisa och konstanta utgångar.Temperaturinställningarna är också anpassningsbara och detta gör att man kan skapa insavärd rökning som passar ens egna personliga smakpreferenser. Denna funktion är väldigt användbar, speciellt om man röker olika typer av e-juicer.

Voopoo Argus xt är skapad med en robust hölje för att klara av tuffa miljöer. Den är tillverkad med en avancerad fast teknik för att öka sin prestanda. Den har också ett mycket bra batteri som ger användaren lång batteritid. På grund av dess batterileverans är modellen mycket effektiv och lämpar sig för alla som är ute efter ett bättre batterilivslängd och prestanda.

Voopoo Argus xt har också VOOPOO UFORCE N3-clearomizer, vilken är en stor fördel för användaren. Clearomizern har en unik uppsugningsventil som ger användarna möjligheten att njuta av ett mycket koncentrerat rökdämpat ämne, vilket är mycket angenämt. Det är också anpassat till användare som vill ha ett mycket tydligare resultat när det gäller smak, temperatur och användarvänlighet.

Det fanns inga problem med installationen av Voopoo Argus xt. Det är en enkel process som tar några minuter att lära sig och sedan är det bara att röka och njuta av denna fantastiska mod.

Det som imponerade på mig mest med denna mod var att den är så lätt att använda och har ett mycket precist resultat. Jag tycker att den är mycket imponerande vad det gäller prestanda, säkerhet och konstruktion.

Alla som är intresserade av att köpa en mod med mycket god prestanda och god batteritid ska definitivt ta en titt på Voopoo Argus xt. Detta är en mod som kommer ge överlägsen prestanda för dem som röker, så det är verkligen värt att ta en titt på denna mod.