Vape E-vätskor i Sverige

Vape E-vätskor

Vape E-vätskor

Vad är Vape E-vätskor?

Vape e-vätskor är som namnet antyder vätska som används för att skapa rök som inhaleras. De är förpackade i förseglade flaskor som innehåller flera olika aktiva ingredienser, bland annat vegetabilisk glycerol, propylenglykol, aromer och nikotin. Det är viktigt att förstå att nikotin är ett olagligt ämne i Sverige, men ändå kan det finnas i e-vätskor.

Varför köpa Vape E-vätskor?

Vape e-vätskor har många möjligheter och kan användas för att åstadkomma olika upplevelser. Att kunna justera smak, sötma och styrka på ett eller ett par vätskor innebär enorma möjligheter, som inte finns i traditionella produkter. Vape E-vätskor kan användas för att skapa lätt söta, kryddiga eller färgrika rökningar. De kan vara smakrika och komplexa, med en mängd olika smaker, dofter och smak eller de kan vara mycket enkla med en enda ingrediens. Utöver varierande smaker är Vape E-vätskor oftast förpackade i moderiktiga, färgglada flakonger och flaskor och det finns också specialutformade e-cigaretter som förhöjer rökningstillfället.

Att köpa Vape E-vätskor passar bäst för de som har ett specifikt behov eller som vill göra rökningen till en mer personlig upplevelse. De är också ett utmärkt alternativ för dem som är nya inom rökning och som ännu inte har något förtroende för sortimentet av olika tobaksvaror, eftersom de personer som använder Vape E-vätskor inte blir av med samma bitterhet som som har nikotinbaserade produkter. Men se upp! Den nikotinbaserade Vape E-vätskan är förbjuden i Sverige.

Hur använder man Vape E-vätskor?

Vape E-vätskor används med en så kallad e-cigarett. En e-cigarett är ett apparat som liknar en vanlig tobaksdigare och är fylld med e-vätska. En e-cigarett som är fylld med en Vape E-vätska har den fördelen att det är tryggare att använda än en cigarette, eftersom det saknar tobak och innehåller mindre nikotin. Rökningen är väldigt nära den äkta artikeln och det är dessutom färgglada utsökningar och olika aromer. En e-cigarett är också säkrare än en vanlig tobakscigarett, eftersom den inte innehåller så mycket gifter. För att börja röka Vape E-vätskor måste man först fylla e-cigaretten med den önskade e