Vape Mods i Sverige

Voopoo Argus xt

Voopoo Argus xt
Hittills har vaping varit det säkraste sättet att röka och njuta av ånga. Med detta i åtanke kommer det nya Voopoo Argus XT Vape Mod att fortsätta att göra vapingen mer säker. Den revolutionerande Voopoo Argus XT Vapor Mod är den senaste innovationen inom vaping-teknik. Den är utformad för att ge den bästa prestandan när du använder cigaretter med VooPoo.

Voopoo Argus XT är ett nytt vapeslag i Sverige för att ta vaping till nästa nivå. Med detta moderna mod kan du utforska en helt ny nivå av vaping njutning. Med dess prisvärda priser är det lätt att se varför Voopoo Argus XT är ett användarvänligt mod för både nybörjare och veteraner. Voopoo Argus xt är enkel att använda och perfekt för användare som är nyfikna på vaping.

Argus Xt är utrustad med två separata batterier av hög kvalitet som ger upp till 118W sammantaget. Dessa utbytbara batterier laddas upp automatiskt när du ändrar enheten och är färdiga att användas. Fördelen med detta är att det gör det möjligt för dig att ha slutförandepunkter för vapingprocessen tills du är redo att ändra dina vapen. Det kommer också med den välglorifierade GENE.Pod chip som är utformad för att ge dig den bästa prestandan och prestanda.

Den Argus XT-modellen som finns för Sverige kommer med en välglorifierad, precisionstryckknapp. Med den kan du enkelt ställa in detaljerad prestanda med hjälp av Vool Techs patent V2.0 inställningar. Du kan även justera utloppet upp till max 118w och kontrollera temperaturen mellan 5 och 80 grader.

Ett annat bra sätt som Argus XT-modellen erbjuder vaping-entusiasten är dess utformning. För att passa dina unika smakvillkor har Voopoo Argus XT ett stort antal olika atmosfäriska och färgglada Ram mods som det perfekta komplementet till ditt vapmod.

Denna moderna vaping-enhet är också utrustad med den senaste bluetooth- och tvillinglampshetesåtkomsten. Dessa egenskaper gör det lättare att skapa, arrangemang och dela uppladdningsbara inställningar som hjälper dig att inrikta dig på den upplevelse du letar efter. För att komplettera hela fältet stöder Voopoo Argus XT också swappar, temperaturkontroller och TCW-inställningar.

Med alla dessa tekniska finesser, Voopoo Argus XT är det perfekta valet för den seriöse vapersen som vill göra vapingen till en verklig njutning. Med dess innovativa, högpresterande vapingdelar som hjälper dig att skapa den perfekta miljön för att njuta av din upplevelse, Voopoo Argus XT-modellen är den bästa vaping-enheten för dig som vill ha det bästa som vaping har att erbjuda.